Sunday, February 6, 2022

De saker de bar uppsatsämnen

De saker de bar uppsatsämnen



The Things They Carried-uppsatser är akademiska uppsatser för citering. Tillsammans upplevde dessa soldater olika former av känslomässig tortyr, som kokade ner till känslomässiga bördor som […]. Innehållsförteckning. De ombads lämna sina familjer och sina hem, sina flickor eller sina barn, och de blev tillsagda att dö och döda av oklara skäl. Registrera dig och få omedelbar tillgång för att spara sidan som din favorit. De bär sentimentala föremål för att påminna dem om hem, mat, vapen, överlevnadsutrustning, de saker de bar uppsatsämnen även fysiskt





Tim O'Brien



Du är naturligtvis fri att lägga till din egen analys och förståelse av handlingen eller teman till dem. Det finns en lista för varje soldat över de föremål han bar. Vissa av föremålen kan röras fysiskt. Andra föremål kan bara kännas eller beskrivas. För varje soldat är föremålen och känslorna han bär på betydande. Beskriv hur valet av objekt relaterar till varje karaktär, de saker de bar uppsatsämnen. Bestäm vilka föremål som har mest värde. Kiowa är en av många soldater som dödas. Hans död beskrivs i tre av berättelserna.


Varför är det så att så många av dem tar ansvar och skuld för hans förlust av liv? Många av berättelserna delar gemensamma teman som kärlek, de saker de bar uppsatsämnen, ånger av saker som lämnats bakom och gjorts ogjort, våld och missnöje. Soldaterna som överlever kommer hem kraftigt förändrade av sina erfarenheter. Spåra en röd tråd genom berättelserna och berätta hur det är betydelsefullt. Det var mycket kontrovers kring Vietnamkriget. Soldater skickades för att döda skurkarna, bara för att få veta att de ofta sköt mot kvinnor och barn. Genom berättelserna avslöjar soldaterna hur desillusionerade de blev under och efter tiden de kämpade. Välj en eller två av berättelserna och undersök desillusionen som beskrivs.


Vilka element och händelser bidrar till denna besvikelse i militären och USA.





volleybolluppsats



Vår professionella skrivarorganisation syftar till att hjälpa upptagna studenter i deras plågsamma akademiska frågor. Av denna anledning erbjuder vi kvalitet och prisvärd skrivhjälp enligt de mest krävande vetenskapliga standarderna. Djupet av kunskap som våra skrivexperter besitter gör det möjligt för dem att ge kunderna hållbar skrivhjälp. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Vi accepterar nu ett snabbare och säkert sätt att betala. Soldaterna som överlever kommer hem kraftigt förändrade av sina erfarenheter. Spåra en röd tråd genom berättelserna och berätta hur det är betydelsefullt.


Det var mycket kontrovers kring Vietnamkriget. Soldater skickades för att döda skurkarna, bara för att få veta att de ofta sköt mot kvinnor och barn. Genom berättelserna avslöjar soldaterna hur desillusionerade de blev under och efter tiden de kämpade. Välj en eller två av berättelserna och undersök desillusionen som beskrivs. Läs mer. tillämpa filter avbryt. De flesta uppsatser betygsätts av GradeFixers experter. Meningsstruktur. Bevis och detaljer. Genom hela krigslitteraturen är karaktärer av soldater i grunden exponerade. Unga män går ut i krig och kommer ut med otaliga berättelser och ärr från sina äventyr. För enorma tapperhetshandlingar, tilldelas vissa soldater utmärkelser som Distinguished Service Cross och Medaljen. Berättelsen handlar faktiskt om döden av en av plutonmedlemmarna och de hemska förhållandena i Vietnam.


Men författaren Vietnamkriget var ett omotiverat krig mellan Sydvietnam och Nordvietnam. Tre miljoner, fyrahundratusen soldater och civila, dog under den 20-åriga perioden av brutalt krig. Amerika ingrep av till synes anemiska skäl men de flesta av källorna pekar på The Things They Carried Vietnamkriget. Vissa människor med en stark skuld måste ofta leva med den skulden hela livet. Unga soldater i Vietnam bar många saker som tröstar dem eller hjälper dem att komma ihåg något. Ted Lavender sköts i huvudet när han återvände till sin pluton efter att han använde karaktären The Things They Carried.


Mod är förmågan att gå upp mot rädsla; i boken identifierar den sig med många saker och skildras som en The Things They Carried som lyckas förmedla känslorna förknippade med att vara i krig utan att se vänner dö, bli skjutna på och hantera det faktum att döden hägrar runt varje är en verklighet för soldater oavsett vilken sida de kämpar på. Vietnam var ett extremt kontroversiellt krig, och en stor del av nationen var emot att liknande karaktärer förekommer i båda verken, deras identiteter skapade för att representera olika aspekter av den mänskliga naturen.


Det är en av litteraturens största paradoxer: en påhittad berättelse är mer korrekt än en saklig berättelse.

No comments:

Post a Comment