Wednesday, February 2, 2022

Essä om medkänsla

Essä om medkänsla



Referenser Smith. Exempeluppsats om Compassionate. Compassion Fatigue Awareness Project, Paradoxes of Compassion: Culture of Humanitarianism Due To Compassionate Dimension of Society Essay. Journal of Continuing Education in Nursing, 36 6 uppsats om medkänsla, html Marshall, Alfred. Beställ nu.





Relaterade uppsatser



Hem — Uppsatsprov — Livet — Medkänsla — Medkänslans kraft och dess Essä om medkänsla Aspekter. Vilket ämne som helst. Vilken typ av uppsats som helst. Medkänsla är termen vi använder för en komplex känsla, som involverar empati, altruism och begär; där empati är förmågan att ta en annans perspektiv och känna andras känslor; altruism är det snälla och osjälviska beteendet; och begär är den starka känslan av att vilja ha något, eller önska att något ska hända. Medkänsla är en kraftfull känsla i interaktion med andra, uppsats om medkänsla, och kan anses vara avgörande för de yrken som är relaterade till att hjälpa individer att läka, uppsats om medkänsla.


Varje övning är en möjlighet att inspirera en stor källa av självmedkänsla och inre glädje hos sökaren, genom kraftfulla självlärande upplevelser. Med medkänsla för sig själv och andra, som en integrerad del av Soul Coaching, är det viktigt att utforska de många aspekterna av medkänslans handling, så att vi kan förstå dess kraft att hela, uppsats om medkänsla. Dessutom kan forskningen i denna artikel tillämpas på själscoaching, för att de som ledde till denna praktik förstår allt som är involverat i det medkännande utbytet som underlättar framgångsrika klienttransformationer på själsnivå, uppsats om medkänsla.


Bakgrund Många individer har gett omfattande insikter om komplexiteten av medkänsla, men inga mer än historiska och religiösa personer från alla bakgrunder och trosriktningar. Ett komplext ämne, meningsfullheten av medkänsla har fått mångas uppmärksamhet på vägen för andlig tillväxt och upplysning, så vi förses med en rik tapet av insikt. Den heliga bibeln innehåller många kontra som lär oss den heliga innebörden av medkänsla, uppsats om medkänsla. Mystiker och visa presenterar något av en annan syn på medkänsla.


Caroline Myss, erkänd som en modern mystiker, uppsats om medkänsla, ser på medkänsla i termer av att vara en av de sju nåderna, som har sitt ursprung i skriften. I våra moderna liv är medkänsla nyckeln i många vårdande yrken. Sjukvård, uppsats om medkänsla, till exempel förlitar sig mycket på medkänsla från vårdgivare i läkningsprocessen. Patienter som upplever sjukdomar av alla varianter och på alla svårighetsnivåer är ofta sårbara och mottagliga för sina vårdgivares känslor, vilket visar på ett betydande behov av medkännande vård. Forskare har också börjat studera den biologiska grunden för medkänsla och föreslår att det har positiva effekter på hjärnan.


Resultat från 55 deltagare visade aktivering i mellanhjärnans PAG eller periaqueductal grå under det medkänslainducerade bilderna, som stimulerade frisättningen av neuropeptiden oxytocin, som är associerad med utvecklingen av anknytningsbindning, omhändertagande av andra och prosocialt beteende. Dessa resultat verifierar ett positivt fysiologiskt svar under medkännande interaktioner. Djupet av hur medkänsla definieras kan härledas genom att titta på åsikter från en mängd olika källor, inklusive bibliska referenser, skrifter av mystiska lärare, medkänslans roll i sjukvården och vetenskapliga studier som undersöker medkänsla.


En biblisk syn på medkänsla Medkänsla har en kraftfull energi som när den aktiveras kan framkalla känslor av villkorslös kärlek, förståelse och acceptans. Viktiga religiösa personer genom historien har djupt begrundat kraften i medkänsla. En sådan man var Jesus från Nasaret, vars läror blev grunden för kristendomen, och Bibeln. Liknelsen om den barmhärtige samariten, levererar en hjärtlig upplevelsebaserad berättelse, så att vi fullt ut förstår djupet och innebörden av medkänsla.


Berättelsen börjar med en judisk resenär, som attackerades av rånare på en ensam vägsträcka; klädd av sig kläderna, slagen och lämnades halvdöd längs vägen. En präst kommer över mannen och går snabbt förbi honom. Därefter upptäcker en levit mannen och fortsätter också utan att hjälpa honom. Till slut råkar en samarit ut på resenären, och även om samariter och judar föraktar varandra, stannar samariten för att hjälpa den skadade mannen genom att visa barmhärtighet. Omedelbart i denna berättelse dras vår uppmärksamhet till mannens behov: både skadad och hjälplös. Begreppet behov är en viktig komponent i komplexiteten i att förstå medkänsla, eftersom det definierar både behovet hos mannen som skadades, uppsats om medkänsla, men också behovet av att samariten stannar upp och hjälper till.


Relationen mellan behövande och behövande bildas i handlingar av medkänsla, varvid båda parter tvingas att agera genom djup uppsats om medkänsla. Jesus uppsats om medkänsla de potentiella omständigheterna för en kallelse till medkänsla, men betonar också vår valfrihet när det gäller att svara på denna kallelse. Som en manifestation av kärlek genom medkänsla, lär vi oss om att älska andra och vikten av att hjälpa våra medmänniskor, oavsett vem de är. Myss fortsätter med att förklara att vår kultur under mycket lång tid inte stödde att ge den nödvändiga tiden för att läka hjärtat, och att behovet av det inte ens insågs.


Nu, som ett samhälle, överkompenserar vi ofta genom att misslyckas med att sätta lämpliga tidsgränser kring nödvändig helande av hjärtat, och dessutom definierar helad endast som motsatsen till behövande. Verkligen, uppsats om medkänsla ta hand och ta hänsyn när vi läker våra sår, vi kan då bli fler uppsats om medkänsla känslig och tillgänglig för andras behov. Nåderna var väsentliga för det judiska livets träd som en nödvändig del av de egenskaper som måste förfinas hos oss själva, eftersom de har stort värde att erkännas av var och en av oss, uppsats om medkänsla. Caroline Myss lär oss att medkänsla kräver två parter; där givaren kan engagera sig i handlingen av medkänsla för andra på ett mer lämpligt sätt, när man väl lärt sig att ha medkänsla för sig själv.


Vi lär oss också att medkänsla är en betydande nåd, vilket vi uppsats om medkänsla till andra genom uppsats om medkänsla, och mod. Compassion in Healthcare För dig som arbetar inom ett hälsorelaterat område, uppsats om medkänsla, medkänsla anses vara en viktig känsla när man tar hand om människor. De flesta vårdpersonal går in i dessa positioner för att de har en medkänsla och brinner för att ta hand om andra. I en forskningsartikel skriven om medkänsla i palliativ och stödjande vård, John H. Kearsley fortsätter med att säga att tekniska framsteg inom medicin tar en större roll i beslutsfattande som påverkar patienternas resultat, och att det är dags att fokusera på helpersonsvård.


Medkänsla inom vården kan vara något kontraintuitivt, med potentialen hos kliniker som själva upplever stora hälsofördelar. Även om medkänsla kanske inte är ett bekvämt svar, är det till sin natur en högst naturlig sådan. Det uppsats om medkänsla en känsla som föds på en intuitiv nivå, och är grundläggande för att vara människa, och human. Handlingen av medkänsla uppträder som svar på hela människans lidande, det vill säga lidande på alla nivåer som inkluderar sinne, kropp och ande. Man skulle också kunna hävda det för att vara komplett i nuet, uppsats om medkänsla, vi måste vara uppmärksamma.


Att vara i nuet tillåter vår medkänsla att vara äkta i vårt engagemang med andra. The Neuroscience of Compassion För att till fullo förstå handlingen av medkänsla måste vi också överväga empatins roll. Till exempel, när man uppfattar en annan som upplever smärta eller ångest, utlöses ett neuralt svar. Därför är empatins roll en integrerad del i processen av medkännande engagemang. Dopamin är en signalsubstans som ansvarar för signalering mellan nervceller i hjärnan, uppsats om medkänsla, och är förknippad med belöningssystemet, och efterföljande glada känslor, vilket ger en biokemisk förståelse av medkännande beteende. Därefter ombads deltagarna att föreställa sig, snarare än att uppfatta, hur patienten i videon mådde, uppsats om medkänsla, vilket resulterade i minskad aktivitet i amygdala, relaterat till reviderade känslor av sympati och medkänsla för patienten.


Dessa resultat visar att människor har förmågan att föreställa sig vad andra känner genom att sätta sig in i andras erfarenheter, och det är på denna nivå som medkänsla uppskattas fullt ut. Mätbar hjärnaktivitet som ett resultat av att känna vad andra känner, visar att människor verkligen upplever en fysiologisk förändring under känslor av medkänsla. Sammanfattning Medkänsla är en komplex känsla som har definierats i många olika sammanhang, som inkluderar bibliska tolkningar, mystiska förståelser och medicinska fynd, uppsats om medkänsla. De känslor som finns i handlingen av medkänsla inkluderar sympati, empati, altruism och begär.


När vi känner medkänsla för en annan agerar vi ofta med liten eller ingen hänsyn till den djupa känslomässiga påverkan en händelse kan ha på oss, vilket gör det till en osjälvisk handling. Att välja att vara medkännande mot andra gör att de kan behålla sin värdighet även i de svåraste upplevelserna och påverkar dem på själsnivå. Forskning om studiet av våra fysiologiska svar under tider av medkänsla, visar neurologiska förändringar i hjärnan som verifierar tanken att medkänsla är en viktig evolutionär process, och att denna kraftfulla känsla verkligen binder oss till varandra. Medkänsla, uppsats om medkänsla, som relaterat till utövandet av själscoaching, lägger grunden för den djupa, intima karaktären av interaktionen mellan klient och coach som krävs för att transformera själen.


Att bli hörd och förstådd; känna sig älskad och omhändertagen; och att uppleva villkorslös acceptans, är alla en del av det medkännande utbytet som krävs uppsats om medkänsla. Soul Coaching lär oss att uppsats om medkänsla medlidande med oss ​​själva, så att vi fyller våra brunnar med den nödvändiga acceptans, vänlighet och kärlek vi behöver, för att vi ska kunna erbjuda denna medkänsla till andra. Kom ihåg: Essä om medkänsla är bara ett prov från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats.


Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Den här uppsatsen uppsats om medkänsla inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan uppsats om medkänsla det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att personifiera din uppsats om medkänsla erfarenhet. Denna uppsats har lämnats in av en student. Essä om medkänsla är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig, uppsats om medkänsla. Få hjälp med uppsatsen, uppsats om medkänsla. Relaterade uppsatser Medkänsla och empati i undervisningsuppsats.


Medkänslans handlingar och motiven bakom dem i medkänsla, uppsats om medkänsla, en essä av Barbara Lazear Ascher Essä om medkänsla. Ett tema av medkänsla i "Thank You, Ma'am" av Langston Hughes Essay. Compassion — En av de viktigaste värderingsuppsatserna. Medkänsla kan förändra vår världsuppsats. Rollen för medkänsla och lagarbete i en medicinsk miljöuppsats. Medkänsla och vänlighet i vårt dagliga liv. Medkänslans paradoxer: Humanitär kultur på grund av samhällets medkännande dimension.


Visar medkänsla i hälso-och sjukvården uppsats. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera denna uppsats För att exportera en referens till den här artikeln, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver The Power Of Compassion And Its Main Aspects. Medkänslans kraft och dess huvudaspekter. Medkänslans kraft och dess huvudaspekter [Internet], uppsats om medkänsla. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Uthållighet Uppsatser Hoppessäer Medkänsla Uppsatser Lydnad Uppsatser Mognadsuppsatser.


Hallå där! Är du intresserad av att få ett skräddarsytt papper? Kolla in det!





en uppsats om reklam



Relationen mellan behövande och behövande bildas i handlingar av medkänsla, varvid båda parter tvingas agera genom djupa känslor. Jesus beskriver de potentiella omständigheterna för en kallelse till medkänsla, men betonar också vår valfrihet när det gäller att svara på denna kallelse. Som en manifestation av kärlek genom medkänsla, lär vi oss om att älska andra och vikten av att hjälpa våra medmänniskor, oavsett vem de är. Myss fortsätter med att förklara att vår kultur under mycket lång tid inte stödde att ge den nödvändiga tiden för att läka hjärtat, och att behovet av det inte ens insågs.


Nu, som ett samhälle, överkompenserar vi ofta genom att misslyckas med att sätta lämpliga tidsgränser kring nödvändig helande av hjärtat, och dessutom definierar helad endast som motsatsen till behövande. Genom att ta hand om och ta hänsyn när vi läker våra sår kan vi faktiskt vara mer passande känsliga och tillgängliga för andras behov. Nåderna var väsentliga för det judiska livets träd som en nödvändig del av de egenskaper som måste förfinas hos oss själva, eftersom de har stort värde att erkännas av var och en av oss. Caroline Myss lär oss att medkänsla kräver två parter; där givaren kan engagera sig i handlingen av medkänsla för andra på ett mer lämpligt sätt, när man väl lärt sig att ha medkänsla för sig själv. Vi lär oss också att medkänsla är en betydande nåd, som vi erbjuder andra genom val och mod.


Medkänsla i sjukvården För dem som arbetar inom ett sjukvårdsrelaterat område anses medkänsla vara en viktig känsla när de tar hand om människor. De flesta vårdpersonal går in i dessa positioner för att de har en medkänsla och brinner för att ta hand om andra. I en forskningsartikel skriven om medkänsla i palliativ och stödjande vård, John H. Kearsley fortsätter med att säga att tekniska framsteg inom medicinen tar en större roll i beslutsfattandet som påverkar patienternas resultat, och att det är dags att fokusera på helpersonsvård. Medkänsla inom vården kan vara något kontraintuitivt, med potentialen hos kliniker som själva upplever stora hälsofördelar. Även om medkänsla kanske inte är ett bekvämt svar, är det till sin natur en högst naturlig sådan.


Det är en känsla som föds på en intuitiv nivå, och är grundläggande för att vara människa och mänsklig. Handlingen av medkänsla uppträder som svar på hela människans lidande, det vill säga lidande på alla nivåer som inkluderar sinne, kropp och ande. Man kan också hävda att för att vara kompletta i nuet måste vi vara uppmärksamma. Att vara i nuet tillåter vår medkänsla att vara äkta i vårt engagemang med andra. The Neuroscience of Compassion För att till fullo förstå handlingen av medkänsla måste vi också överväga empatins roll. Till exempel, när man uppfattar en annan som upplever smärta eller ångest, utlöses ett neuralt svar. Därför är empatins roll en integrerad del i processen av medkännande engagemang. Dopamin är en signalsubstans, ansvarig för signalering mellan neuroner i hjärnan, och är associerad med belöningssystemet och efterföljande glada känslor, vilket ger en biokemisk förståelse av medkännande beteende.


Därefter ombads deltagarna att föreställa sig, snarare än att uppfatta, hur patienten i videon mådde, vilket resulterade i minskad aktivitet i amygdala, relaterat till reviderade känslor av sympati och medkänsla för patienten. Dessa resultat visar att människor har förmågan att föreställa sig vad andra känner genom att sätta sig in i andras erfarenheter, och det är på denna nivå som medkänsla uppskattas fullt ut. Mätbar hjärnaktivitet som ett resultat av att känna vad andra känner, visar att människor verkligen upplever en fysiologisk förändring under känslor av medkänsla. Sammanfattning Medkänsla är en komplex känsla som har definierats i många olika sammanhang, som inkluderar bibliska tolkningar, mystiska förståelser och medicinska fynd.


De känslor som finns i handlingen av medkänsla inkluderar sympati, empati, altruism och begär. När vi känner medkänsla för en annan agerar vi ofta med liten eller ingen hänsyn till den djupa känslomässiga påverkan en händelse kan ha på oss, vilket gör det till en osjälvisk handling. Att välja att vara medkännande mot andra gör att de kan behålla sin värdighet även i de svåraste upplevelserna och påverkar dem på själsnivå. Forskning om studiet av våra fysiologiska svar under tider av medkänsla, visar neurologiska förändringar i hjärnan som verifierar tanken att medkänsla är en viktig evolutionär process, och att denna kraftfulla känsla verkligen binder oss till varandra.


Medkänsla, som relaterat till utövandet av själscoaching, lägger grunden för den djupa, intima karaktären av interaktionen mellan klient och coach som krävs för att transformera själen. Att bli hörd och förstådd; känna sig älskad och omhändertagen; och att uppleva villkorslös acceptans, är alla en del av det medkännande utbytet som äger rum. Soul Coaching lär oss att vara medlidande med oss ​​själva, så att vi fyller våra brunnar med den nödvändiga acceptans, vänlighet och kärlek vi behöver, för att vi ska kunna erbjuda denna medkänsla till andra. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Hur ökar vi medkänslan med andra? Det bästa sättet att visa medkänsla mot andra människor är att lyssna på deras smärta, se eventuella obehag och bli medvetna om små tecken som de ger ifrån sig: osäkerhet, förvirring, nederlag och oro.


När hjärtat känner fullheten av deras lidanden, utvecklas medkänsla automatiskt inom en själv, vilket påverkar deras liv positivt. Medkänsla mot människor kan utvecklas genom ett enkelt leende. När det finns en försäkran om medkänsla är det lätt för någon att öppna sig om ett smärtsamt tillstånd eller en sorgesituation. Nätet av medkänsla inom sig själv kommer att vara väsentligt för att se varje sak, inte med blotta ögonen utan genom Guds ögon inom dig. Återigen innebär det att göra ett kritiskt svar på ropen om hunger och missbruk, fattigdom och sjukdomar, försummelse och förlamning.


Nouwen, H. Medkänsla: En reflektion över det kristna livet. Söker du läxskrivhjälp? Klicka på Beställ nu-knappen nedan för att skicka in din uppgiftsinformation. Letar du efter hjälp med läxskrivning på Sample Essay on Compassionate? Tja, du kan antingen använda provpappret som tillhandahålls för att skriva ditt papper eller så kan du kontakta oss idag för ett originalpapper. Om du letar efter ett uppdrag att lämna in, klicka på BESTÄLL NU-knappen eller kontakta oss idag. Våra professionella skribenter skriver gärna ditt papper från grunden. Vi ser till att uppdragsanvisningar följs, papperet är skrivet från grunden. Om du inte är nöjd med vår tjänst kan du antingen begära återbetalning eller obegränsade ändringar av din beställning helt utan extra betalning. Vi delar inte din personliga information med något företag eller person.


Vi har också sett till att beställningsprocessen är säker; du kan kontrollera säkerhetsfunktionen i webbläsaren. Av konfidentialitetsskäl skickas alla papper till din personliga e-post. Om du har några frågor, kontakta oss när som helst via e-post, livechatt eller vårt telefonnummer. Jag förväntade mig perfektion när det gäller grammatik och jag är nöjd. Föreläsaren är alltid på huvudet men var nöjd med min uppsats. Än en gång, tack så mycket. Vill du att detta provpapper ska skickas till din e-post eller vill du få veckoartiklar om hur du skriver dina uppgifter? Du kan helt enkelt skicka oss din förfrågan om hur du skriver ditt papper så skickar vi en gratis guide via e-post inom några timmar.


Prenumerera gärna nedan! E-postadress: support globalcompose. Öppet alltid. E-post: support globalcompose. com Ring nu! Hem Prissättning Våra skribenter Kontakt Exempelblogg. Exempeluppsats om Compassionate. Även om generellt sett […]. I varje yrke finns det en serie etiska koder som man måste följa och följa för att förbli moraliskt rättvis och bibehålla en solid nivå av professionalism. Datorområdet följer Association of Computing Machinery Code of Ethics and Professional Conduct. De moraliska värderingar som anges i Case Resolution Model ses i […].


Många individer i det nuvarande samhället är mer ivriga att förstå innebörden och betydelsen av medkänsla i sina dagliga liv. Ämnet medkänsla är kritiskt eftersom det bidrar till att skapa en god förståelse och sammanhållning bland människor. Det är därför lägligt eftersom olika religioner i världen alla diskuterar gudomligt, och betraktar Gud som […]. Det finns många typer av ledare över hela världen, alla har haft att göra med en som oavsett hur utmärkta deras ledarskapsförmåga var, de hade åtminstone ett fel som kunde förstöra hela deras karriär, till exempel ett dåligt humör. Detta är förståeligt eftersom ingen är perfekt, även om man måste lära sig att […].


Jag tror att anledningen till att människor agerar heroiskt beror på empati och medkänsla människor känner för andra. Människor som rusar för att hjälpa andra i farliga situationer gör det för att de bryr sig om andra människors säkerhet och välbefinnande. Under de senaste veckorna har vi läst berättelser om heroiska människor på riktigt […]. I vårt dagliga liv upplever vi ofta känslor och förnimmelser förbi vår nuvarande omständighet och tidigare faktiska gränspunkter. Det är viktigt att förstå […]. I tre korta passager har Katherine Brush listat ut hur man levererar en fantastisk diamant av en kort – kort, faktiskt – berättelse. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Mest populära uppsatsämnen om medkänsla utarbetade av våra experter:.


Barmhärtighet Roll i rättssystemet Barmhärtighet och rättvisa: Kan de samexistera?

No comments:

Post a Comment