Thursday, March 10, 2022

Uppsats om plastikkirurgi

Uppsats om plastikkirurgi



Satsa hårt på medicinsk forskning inom kardiologi och kärlforskning. Denna investering är fokuserad på att göra Ashids Hospital till ett spetskompetenscentrum inom kardiologi och kärlkirurgi, som lockar till... Artikeln säger, "Vissa plastikkirurger är uppsats om plastikkirurgi att konsultera patienter för en sådan viktig operation på distans. Men om de två misstänkta hade varit legitimerade läkare, skulle historien ha varit avsevärt annorlunda. Maryland Heights, MO: Mosby. Boken såldes i miljontals exemplar, översattes till 12 språk och blev kvar i USA. Denna forskningsartikel kommer att handla om plastikkirurgi och hur den har påverkat oss över hela världen, uppsats om plastikkirurgi.





Ändå kämpar du med att skriva dina uppsatser? Anställ expertskribenter från Students Assignment Help



Det finns ett citat av Jim Rohn. Detta citat betyder att vi måste bry oss uppsats om plastikkirurgi vår kropp. Om vi ​​inte har vår kropp säker och ordentlig har vi inget annat. Detta beror på att först då kommer vi att kunna arbeta hårt och uppnå något i vårt liv. Men det finns ett annat citat som säger att vi ska vara nöjda med det vi har. Men vi människor är aldrig nöjda med vad vi än har. Vi önskar och strävar efter mer. Vi försöker vår nivå för att alltid få mer. Vi älskar alla vår kropp. Om uppsats om plastikkirurgi är fel försöker vi förbättra det eller göra det bättre. Som till exempel om någon får en finne i ansiktet, de blir oroliga för att det förstör ansiktet.


Det är inte meningen att de ska röra vid det eftersom det kommer att lämna ett märke i ansiktet. Men fortfarande kommer folk att röra och sticka den. Och så har personen märken i ansiktet, uppsats om plastikkirurgi. Efter detta börjar de uppsats om plastikkirurgi spjälsäng om märkena i ansiktet. De gör alla sina ansträngningar för att hitta rättsmedel för att ta bort märket. Dessa dagar uppsats om plastikkirurgi är så försiktiga med sin kropp. Om det är någon förändring eller det finns ett märke på grund av något går de direkt på behandling. Plastikkirurgi har blivit mycket vanligt. Människor föredrar plastikkirurgi för behandlingar eller om de känner att något i kroppen inte är normalt.


Plastikkirurgi är en typ av operation där fosterskador eller någon form av missbildning i kroppen repareras och formas. Denna operation är i princip på väg att reparera problemen i form av vår kropp. Man behöver uppsats om plastikkirurgi utbildning för att bli kirurg. Om en person vill bli kirurg inom ett specifikt område tar det fler år, träning, ansträngning och engagemang. Processen att utföra plastikkirurgi inkluderar olika tekniker. I denna process flyttas, förändras och repareras kroppsvävnaderna. Om någon önskar göra en plastikoperation är det alltid tryggt och bättre att konsultera en läkare.


Det finns olika tekniker för plastikkirurgi är hudtransplantat, flikkirurgi och vävnadsexpansion. I dagens läge har hudtransplantat blivit en gammal teknik. Flikkirurgi och vävnadsexpansion används mer inom plastikkirurgi. Vid hudtransplantat ersätts den skadade huden av en frisk hud. Denna teknik används mest när det finns benbrott på grund av vilket en hud går sönder eller när det finns sår i huden på grund av många orsaker. Denna teknik kan göras på två sätt. Första sättet avlägsnas huden till dermis. Området där huden tas bort, platsen sys. Vanligtvis, i denna teknik tas huden från överarmen där den inte kommer att synas, nacke och bakom örat.


På det andra sättet av hudtransplantation, avlägsnas ett mycket litet område från det översta lagret och det under det. På så sätt sys inte området som det förra. Istället lämnas det öppet för uppsats om plastikkirurgi det läker. I detta fall tas huden från överarm, lår och rumpa. Flikkirurgi används för frakturer, reparation av läppar och gomar, stora sår och bröstrekonstruktion. I denna teknik överförs huden eller vävnaden från ett område och sätts i ett annat genom att sy. I denna överföring till och med, uppsats om plastikkirurgi, blodkärlen i det området överförs också.


Vid vävnadsexpansion placeras en expander under huden i det område som måste repareras. Expanderaren kommer att fyllas med saltvatten med tiden. Detta kommer att leda till att extra hud växer och vävnaderna runt den börjar sträcka sig. Efter att det finns tillräcklig expansion måste personen genomgå en ny operation för att ta bort expander och justera vävnaden som nybildats. Kosmetisk kirurgi är uppsats om plastikkirurgi från plastikkirurgi. Faktum är att det kommer under plastikkirurgi. Kosmetisk kirurgi kan göras för tillväxt, lyft och reducering av bröst. Under plastikkirurgi är operationen för att reparera en defekt, märke eller sår. Båda denna operation involverar olika tekniker och processer. Det görs för att reparera alla defekter, märken eller sår som finns i kroppen.


När dessa repareras börjar människor känna sig bra och känna sig trygga med sin kropp. Ibland förbättrar plastikkirurgi också vår fysiska och mentala hälsa. Efter att deras kropp är reparerad känner de sig självsäkra och uppsats om plastikkirurgi bra vilket ytterligare hjälper dem att få jobbmöjligheter. De börjar umgås mer jämfört med tidigare. När en person gör plastikkirurgi för att minska den extra vikt de har, blir de mer medvetna om sin vikt. De äter inte längre ohälsosam mat. De börjar hålla en ordentlig kost. Tillsammans med fördelarna kommer också nackdelar. Plastikkirurgi har nackdelar som folk bör känna till innan de opereras.


Det finns många medicinska risker med plastikkirurgi. Om operationen inte utförs korrekt finns risken för dödsfall, nervskador, infektion, området kan bli blåmärkt, allvarliga blödningar och blodproppar. Kirurgi är mycket kostsamt. Oavsett hur liten operationen är, kommer den att kosta mycket för vem som helst. Att göra plastikkirurgi är alltid inte bra. Det kommer att skada huden, blodkärlen och alla vävnader där området behandlas. Vissa människor blir också beroende av plastikkirurgi. De är inte nöjda med sin kropp och de fortsätter att opereras. De är inte oroliga för kostnaderna för operationen. De kommer att göra vad de kan för att få pengar till operationen. Men de kommer inte att stoppa sig själva från plastikkirurgi.


Människor får plastikkirurgi av olika anledningar. Vissa får plastikkirurgi så att kroppen blir mycket bättre än tidigare. Deras utseende förbättras och så att de blir mer attraktiva. Eftersom vissa människor inte är nöjda med hur deras kropp ser ut föredrar de plastikkirurgi, uppsats om plastikkirurgi. När deras kroppsutseende inte är bra utsätts de för body shaming. För att bli av med dem vill de genomgå plastikkirurgi. Men viktigast av allt att människor som har defekter, ärr, frakturer och sår behandlas med plastikkirurgi.


Efter plastikkirurgi tas alla defekter, ärr, frakturer och sår bort. Då blir de mer säkra på sin kropp. Men trots dessa skäl bör man tydligt försöka förstå vilka risker man kan ha uppsats om plastikkirurgi på grund av plastikkirurgi, uppsats om plastikkirurgi. Innan en operation bör de ha undersökt behandlingen och platsen noggrant så att det senare inte uppstår några problem på grund av operationen. Man kan inte vara vardaglig om sin hälsa och kropp efter en plastikoperation.


De måste ta ordentlig vård efter behandlingen för att undvika ytterligare problem i kroppen. Idag kan vi se i de flesta tv-program och filmer att plastikkirurgi har blivit mycket vanligt och populärt. Speciellt i tv-program, när en skådespelare lämnar programmet, ersätts han eller hon av en annan skådespelare. Detta visade scenerna där skådespelaren råkar ut för en olycka och blir inlagd på sjukhuset. När familjen går för att besöka patienten ser de att ansiktet är helt täckt med bandage. De får höra av läkaren att ansiktet är helt bortskämt. De visar denna scen som om patienten var tvungen att genomgå plastikkirurgi. När bandagen tas bort ser vi att det finns ett annat ansikte. Den nya skådespelaren har ersatt den tidigare.


Men människorna runt honom agerar som om det är samma person. Detta är ett sätt vi ser plastikkirurgi genom underhållningens ögon. Vi ser också att vissa personer i filmer och tv-program får plastikkirurgi för sina egna önskemål eller på grund av någon form av problem, uppsats om plastikkirurgi. De opererar så att den andra personen inte kan känna igen dem och de kan fortsätta med sitt arbete. Ibland enligt filmen är skådespelarna så trötta på sitt liv att de får plastikkirurgi och de börjar leva ett nytt liv, uppsats om plastikkirurgi.





surrealism essä



Plastikkirurgi fokuserar på reparation och rekonstruktion av onormala delar av kroppen orsakade av medfödda defekter, utvecklingsavvikelser, trauma, infektion, tumörer eller sjukdom. Den vanligaste kosmetiska operationen för närvarande är bröstkirurgi [förstora eller förstärka]. Därefter är det mest populära ingreppet ögonlockskirurgi, en form av ansiktsföryngring som får ansiktet att se yngre ut. Bland dessa operationer är näsplastik, fettsugning genom att ta bort oönskat fett via en operationsslang och buken genom att ta bort huden och fettet från buken - även känd som bukplastik. Vi försöker klargöra det faktum som förbises av många, vilket är den fina tråden som kopplar samman vikten av plastikkirurgi, dess gravitation till människors form, deras fysiska utseende och deras fysiska struktur, som kan vara lika farligt som deras liv.


Vi strävar efter att verifiera antagandena om att denna plastikkirurgi är väsentlig och viktig för många människor, särskilt de som lider av olyckor, brännskador och andra sjukdomar, och betonar antagandet att det inte är nödvändigt för perfektion i alla funktioner i kroppen och formen, kan sträva efter att försköna en av funktionerna i formalitet, samt påverka ditt utseende eller psykologi, och kan resultera i att äventyra liv såväl som alla andra operationer som tolererar framgång, misslyckande eller misstag. Frågan nu är: vad är fördelen med kosmetisk kirurgi om du inte måste? Är att förbättra ditt fysiska utseende är avgörande för att offra och äventyra ditt liv?


Rekonstruktiv kirurgi tekniker gjordes i Indien av BC. Sushruta var en läkare som gjorde viktiga bidrag till området plastikkirurgi under det sjätte århundradet f.Kr. I Italien blev familjen Branca på Sicilien och Gaspare Tagliacozzi Bologna bekväma med metoderna från Sushruta Lock, engelska läkare gjorde en resa till Indien för att se näsplastik utföras med indiska metoder. Joseph Constantine Carpue stannade 20 år i Indien och studerade plastikkirurgimetoder. Carpue kunde göra sin första operation i västvärlden genom att romarna dessutom utförde plastisk kosmetisk kirurgi. Romarna kunde göra enkla tekniker, till exempel att reparera skadade öron, från omkring det första århundradet f.Kr.


I, Fran? ois Chopart gjorde en process på en läpp med en flik från nacken. I , gjorde Joseph Carpue effektivt en operation för en brittisk militärofficer som hade tappat näsan på grund av de skadliga effekterna av kvicksilvermediciner. I , distribuerade tyska specialisten Carl Ferdinand von Graefe sitt verkliga verk med titeln Rhinoplastik. Von Graefe ändrade den italienska strategin med ett gratis hudtransplantat från den ursprungligen fördröjda pedikelfliken. Den första amerikanske plastikkirurgen var John Peter Mettauer, som i , spelade ut huvudoperationen med särskiljande gom med instrument som han beskrev själv. I , komponerade Johann Friedrich Dieffenbach ett komplett innehåll om näsplastik, med titeln Operative Chirurgie, och bekantade sig med idén om reoperation med förbättrar det kosmetiska utseendet på den rekonstruerade näsan. I , visade den amerikanska otorhinolaryngologin John Roe ett prov av hans arbete: en ung dam på vilken han minskade en ryggnäspuckel för korrigerande tecken.


I skildrade James Israel, en urologisk specialist från Tyskland, och i George Monks i USA var och en det fruktsamma utnyttjandet av heterogena fria benförband för att återskapa sadelnäsa. I , distribuerade Jacques Joseph, den tyska ortopedförberedda specialisten, sitt första register över minskad näsplastik. Utveckling av modern teknik Sir Harold Gillies. Mitt i första världskriget agerade han som vårdare vid Royal Army Medical Corps. Där skapade Gillies och hans partners många system för plastikkirurgi; fler än 11, operationer utfördes på fler än 5, manliga generalofficerare med ansiktssår, till största delen från utskrivningssår.


Efter kriget byggde Gillies upp en privat praktik med Rainsford Mowlem, inklusive många kända patienter, och reste brett för att utveckla sina tekniker runt om i världen. Jimmy Edwards, konstnären som genomgick plastikkirurgi i ansiktet av McIndoe; han mindes tecknen på operation med en enorm mustasch på styret. Han var en individ från marsvinsklubben. När andra världskriget bröt ut var plastikkirurgi arrangemanget i hög grad isolerat mellan militärens olika administrationer, och Gillies och hans grupp var en del upp. Gillies själv skickades till Rooksdown House nära Basingstoke, som förvandlades till den huvudsakliga plastikkirurgienheten i den väpnade styrkan; Underspecialiteter Plastisk kirurgi är ett brett område.


I USA är plastspecialisterna certifierade av American Board of Plastic Surgery. Underdiscipliner av plastikkirurgi kan inkludera: 1. Estetisk kirurgi Smakfull kirurgi är ett grundläggande segment inom plastikkirurgi och innefattar ansikts- och kroppskirurgi. Plastikkirurger använder kosmetiska kirurgiska standarder i alla rekonstruktiva kirurgiska metoder och ytterligare operationer för att förbättra det allmänna utseendet. Brännsårkirurgi Brännkirurgi sker för det mesta i två steg. Akut brännskador är behandlingen snabbt efter en brännskada. Rekonstruktiv brännsårkirurgi efter att brännsåren har återhämtat sig. Kraniofacial kirurgi Kraniofacial kirurgi är isolerad i pediatrisk och vuxen kraniofacial kirurgi.


Pediatrisk kraniofacial kirurgi roterar vanligtvis kring behandling av medfödda inkonsekvenser i det kraniofaciala skelettet och ömtåliga vävnader, till exempel medfödda sprickor och smaksinne, kraniosynostos och pediatriska raster. Vuxna kraniofacialkirurgi fyndar för det mesta med raster och valfria operationer, till exempel läpp- och gomspalt. Kraniofacial kirurgi är en viktig del av alla förberedande program för plastikkirurgi, dessutom förberedelse och subspecialisering erhålls genom ett kraniofacialt partnerskap. Kraniofacial kirurgi repeteras också av Maxillo-Facial specialister.


Handkirurgi Handkirurgi är relaterad till intensiva sår och oändliga infektioner i handen och handleden, botemedlet mot medfödda förvrängningar av de övre extremiteterna och problem med perifera nerver, till exempel plexus brachialis eller karpalpassage. Handkirurgi är en viktig del av att utöva plastikkirurgi, och dessutom mikrokirurgi, vilket är viktigt för att återplantera en amputerad extremitet. Handkirurgiområdet utövas likaså av ortopedspecialister och allmänspecialister. Mikrokirurgi är relaterad till ombildning av saknade vävnader genom att byta ut lite vävnad till rekonstruktionsplatsen och återansluta vener.


Många fosterskador eller störningar uppträder under de mest gynnsamma förhållanden som behandlas i tonåren, och pediatriska plastspecialister lägger ner mycket tid på att behandla dessa tillstånd hos ungdomar. Tillstånd som vanligtvis behandlas av pediatriska plastspecialister inkluderar kraniofaciala oregelbundenheter, syntaktisk väv i fingrar och tår, polydaktylöverflöd av fingrar och tår under förlossningen, medfödda sprickor och smaksinne, och medfödda handmissbildningar Deune, Strategier och procedurer Inom plastikkirurgi, utbyte av hudvävnad hudförening är ett extremt grundläggande system. I händelse av skolk eller otillräcklig med normal vävnad, kan valen vara förfinade ark av epitelceller in vitro eller tillverkade blandningar, till exempel Integra, som består av silikon och oxliknande ligamentkollagen med glykosaminoglykan.


Vanligtvis skulle bra resultat vara normala från plastikkirurgi som accentuerar försiktigt arrangemang av ingångspunkter så att de hamnar inom linjen med vanliga hudöverlägg eller linjer, korrekt beslut om sårslut, användning av bästa tillgängliga suturmaterial och tidig utdrivning av avtäckta suturer med målet att skadan hålls stängd av täckta suturer. Rekonstruktiv kirurgi Rekonstruktiv plastikkirurgi utförs för att justera funktionella hinder orsakade av brännskador; hemska sår, till exempel brutet ansiktsben; medfödda abnormiteter, till exempel läppspalt; utvecklingsavvikelser; sjukdom och infektion; och cancer eller tumörer.


Rekonstruktiv plastikkirurgi utförs vanligtvis för att förbättra arbetet; det kan dock göras för att uppskatta ett vanligt utseende. Den mest välkända rekonstruktiva metoden är tumörutdrivning, reparering av fläckar, bilreparation, handkirurgi och bröstförminskningsplastik. Som indikerat av American Society of Plastic Surgeons, minskade antalet rekonstruktiva bröst för kvinnor med 2 procent från föregående år. Barmminskning hos män ökade också med 7 procent. I fanns det 68, utförde. Vissa andra normala rekonstruktiva kirurgiska tekniker inkluderar bröstomarbetning efter en mastektomi för behandling av en tumör, medfödd spricka och smaksinnekirurgi, kontrakturkirurgi för konsumerande överlevande och att göra ytterligare ett yttre öra när en är medfödd saknad.


Plastspecialister använder mikrokirurgi för att byta vävnad för omfattningen av en ofullkomlighet när ingen närliggande vävnad är tillgänglig. Fria hudveck, muskler, ben, fett eller en blandning kan drivas ut från kroppen, flyttas till en annan plats på kroppen och återanslutas till en blodförsörjning genom att sy ledningar och vener så små som 1 till 2 millimeter breda. I cirka 16 miljoner korrigerande metoder utfördes enbart i USA. Mängden restaurerande system som utförs i USA har relativt mångdubblats sedan början av århundradet. Nästan 12 miljoner restaurerande system utfördes i , där de fem mest grundläggande operationerna var en bröstförhöjning, fettsugning, bröstförminskning, ögonlockskirurgi och bukplastik.


American Society for Aesthetic Plastic Surgery tar en titt på insikterna för 34 olika korrigerande tekniker. Nitton av systemen är kirurgiska, till exempel näsplastik eller ansiktslyftning. De icke-kirurgiska teknikerna inkluderar Botox och laserutdrivning av hår. I deras studie avslöjade att det fanns 9,, aggregerade system i USA. Av dessa var 1,, tekniker kirurgiska. American Society of Plastic Surgeons ASPS mäter att mer än korrigerande metoder utfördes på patienter 18 år gamla eller mer ungdomliga i USA i motsats till ca. Under plastikkirurgi är operationen för att reparera en defekt, märke eller sår. Båda denna operation involverar olika tekniker och processer.


Det görs för att reparera alla defekter, märken eller sår som finns i kroppen. När dessa repareras börjar människor känna sig bra och känna sig trygga med sin kropp. Ibland förbättrar plastikkirurgi också vår fysiska och mentala hälsa. Efter att deras kropp har reparerats känner de sig självsäkra och ser bra ut, vilket ytterligare hjälper dem att få jobbmöjligheter. De börjar umgås mer jämfört med tidigare. När en person gör plastikkirurgi för att minska den extra vikt de har, blir de mer medvetna om sin vikt. De äter inte längre ohälsosam mat. De börjar hålla en ordentlig kost. Tillsammans med fördelarna kommer också nackdelar. Plastikkirurgi har nackdelar som folk bör känna till innan de opereras.


Det finns många medicinska risker med plastikkirurgi. Om operationen inte utförs korrekt finns risken för dödsfall, nervskador, infektion, området kan bli blåmärkt, allvarliga blödningar och blodproppar. Kirurgi är mycket kostsamt. Oavsett hur liten operationen är, kommer den att kosta mycket för vem som helst. Att göra plastikkirurgi är alltid inte bra. Det kommer att skada huden, blodkärlen och alla vävnader där området behandlas. Vissa människor blir också beroende av plastikkirurgi. De är inte nöjda med sin kropp och de fortsätter att opereras. De är inte oroliga för kostnaderna för operationen.


De kommer att göra vad de kan för att få pengar till operationen. Men de kommer inte att stoppa sig själva från plastikkirurgi. Människor får plastikkirurgi av olika anledningar. Vissa får plastikkirurgi så att kroppen blir mycket bättre än tidigare. Deras utseende förbättras och så att de blir mer attraktiva. Eftersom vissa människor inte är nöjda med hur deras kropp ser ut föredrar de plastikkirurgi. När deras kroppsutseende inte är bra utsätts de för body shaming. För att bli av med dem vill de genomgå plastikkirurgi. Men viktigast av allt att människor som har defekter, ärr, frakturer och sår behandlas med plastikkirurgi. Efter plastikkirurgi tas alla defekter, ärr, frakturer och sår bort. Då blir de mer säkra på sin kropp.


Men trots dessa skäl bör man tydligt försöka förstå vilka risker man kan behöva genomgå på grund av plastikkirurgi. Innan en operation bör de ha undersökt behandlingen och platsen noggrant så att det senare inte uppstår några problem på grund av operationen. Man kan inte vara vardaglig om sin hälsa och kropp efter en plastikoperation. De måste ta ordentlig vård efter behandlingen för att undvika ytterligare problem i kroppen. Idag kan vi se i de flesta tv-program och filmer att plastikkirurgi har blivit mycket vanligt och populärt.


Speciellt i tv-program, när en skådespelare lämnar programmet, ersätts han eller hon av en annan skådespelare. Detta visade scenerna där skådespelaren råkar ut för en olycka och blir inlagd på sjukhuset. När familjen går för att besöka patienten ser de att ansiktet är helt täckt med bandage. De får höra av läkaren att ansiktet är helt bortskämt. De visar denna scen som om patienten var tvungen att genomgå plastikkirurgi. När bandagen tas bort ser vi att det finns ett annat ansikte. Den nya skådespelaren har ersatt den tidigare.


Men människorna runt honom agerar som om det är samma person. Detta är ett sätt vi ser plastikkirurgi genom underhållningens ögon. Vi ser också att vissa personer i filmer och tv-program får plastikkirurgi för sina egna önskemål eller på grund av någon form av problem. De opererar så att den andra personen inte kan känna igen dem och de kan fortsätta med sitt arbete. Ibland enligt filmen är skådespelarna så trötta på sitt liv att de får plastikkirurgi och de börjar leva ett nytt liv. Efter det glömmer de bort sitt liv som var före operationen. Läsarinteraktioner Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sekundär meny Hoppa till primär sidofält Hoppa till sidfot HEM KONTAKTA OSS Alla uppsatser JEE Huvudinnehållsförteckning. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras.

No comments:

Post a Comment